Støt Land of Hope

Takket være vores trofaste støtter og generøse bidragsydere har vi mulighed for at realisere vores endelige mål: En verden, hvor ingen børn lider under voksnes overtro.

Støt fast eller giv et bidrag

En fast månedlig støtte giver os et stærkt økonomisk fundament, så vi kan redde flere liv og samtidigt fjerne roden til farlig overtro.

Giv en donation

Du kan også støtte os med et enkeltbidrag og være med til at dække udgifterne til børnenes skolegang, medicin og generelle trivsel på Land of Hope.

Læs mere

Bank

Kontonummer 9006 – 4580176653

Spar Nord Bank A/S
International Division
Skelagervej 15, Postbox 162
DK-9100 Aalborg
Danmark

Mobilepay

44170

Paypal: anja@landofhope.dk

Andre måder at støtte på

Bliv erhvervssponsor

Som Land of Hope erhvervssponsor får i mulighed for at synliggøre, at i er med til at realisere vores vision, hvilket motiverer medarbejdere og skaber loyale kunder.

Læs mere

Køb & støt

Vi er gået sammen med nogle fantastiske virksomheder, der på forskellige vis giver finansiel støtte til Land of Hopes arbejde i Nigeria ved salg af diverse produkter/ydelser.  Se her hvordan du kan støtte Land of Hope via vores Køb & Støt kampagner. 

Læs mere

Indsamling  

Ønsker du at indsamle penge til Land of Hope i forbindelse med en fødselsdag, et jubilæum, et bryllup, en højtid, en fødsel, eller blot fordi vores arbejde ligger dit hjerte nært, så kan du nemt oprette din egen indsamling via Facebook  

Du kan også støtte vores Thunder and arrestor projekt  gennem A WISH FOR HUMANITY.

Har du forslag til andre indsamlingsidéer, hører vi meget gerne fra dig. Skriv til Tina på tina@landofhope.global  

Læs mere

Merchandise  

Vi sælger vores merchandise i samarbejde med e-handelsplatformen Spreadshirt. Her finder du mange spændende produkter både til damer, herrer og børn– lige fra T-shirts, sweatshirts og badges til iPhone covers, kopper og muleposer 

Du finder vores merchandise her.

Når du køber merchandise med vores navn og logo, støtter du os ikke kun økonomisk. Du er samtidig med til at skabe opmærksomhed omkring vores vigtige arbejde. 

Læs mere

Arv & Testamente  

Giv livet videre til udsatte børn i Nigeria ved at betænke Land of Hope med hele eller dele af din arv. Land of Hope er som velgørende organisation fritaget for at betale afgifter til staten af din arv. Det kan desuden være en økonomisk fordel for dine arvinger at testamentere til Land of Hope. 

Læs mere

Auktionsside på Facebook

Land of Hope sætter spændende ting og ydelser til auktion på Facebook, som er doneret af gavmilde virksomheder. Auktionerne kommer på løbende, og der er noget for enhver smag. Alle indtægter fra auktionssiden går ubeskåret til Land of Hope.

Du kan følge auktionerne på Facebook

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores auktionsteam pia@landofhope.dk

Læs mere

Hvorfor støtte Land of Hope?

Overtro i Nigeria slår hvert år tusinder af uskyldige børn ihjel